Vor avea o… casă nouă

Imagine simbol: www.evz.md

Imagine simbol: www.evz.md
Imagine simbol: www.evz.md

Edificiul Oficiul poștal din Grozești se află în plină reconstrucție, iar cei doi angajați de aici și-au schimbat temporar locația. „Sediul vechi a fost demolat și acum este reconstruit, practic, de la fundație”, ne-a comunicat, cu satisfacţie, Larisa Bîlhac, șefa Oficiului poştal.
Motivul bucuriei sale e de înțeles, căci localul în care activa pînă nu demult parcă era după război: cu podeaua găurită, cu geamuri care nu se închideau, cu un tavan gata să se prăbușească şi fără căldură pe timp de iarnă. Atît angajații, cît și cei ce intrau aici erau supuși în permanenţă riscului.
Acum, chiar dacă aspectul oficiului poștal se schimbă de la o zi la alta, Larisa Bîlhac spune că încă nu-i vine a crede că, în scurt timp, va veni la serviciu ca la sărbătoare. Dînsa speră că, odată cu redeschiderea sediului, aici vor veni mai des nu doar pensionarii, dar și tinerii grozeșteni, pentru „a se abona la vreun ziar”.
Potrivit lui Nicolae Drăgan, șeful Centrului de Poștă Nisporeni, reconstrucția Oficiului poștal Grozești a fost inițiată și finanțată totalmente de către ÎS „Poșta Moldovei”, la solicitarea Centrului de Poștă Nisporeni și a primăriei Grozești.
„Dintre toate cele 28 de oficii poștale din raion, cel de la Grozeșt se afla în cea mai proastă stare și necesita o reparație urgentă”, a explicat Nicolae Drăgan, exprimîndu-și, totodată, speranța că noul sediu va fi gata pînă la finele acestei veri.
Tot pentru acest an, din sursele ÎS ”Poșta Moldovei”, mai este prevăzută şi reparația blocului administrativ al Centrului de Poștă Nisporeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *