Drum bun, dar… pe jumătate

Imagine simbol: www.newsbucovina.ro

Imagine simbol: www.newsbucovina.ro
Imagine simbol: www.newsbucovina.ro

Drumul de acces spre piaţa din Pîrjolteni are o faţă nouă. Ce-i drept, nu tot drumul, ci doar o  porţiune de 300 de metri. De aceea, unii locuitori ai satului vecin, Horodişte, s-au arătat indignaţi că nu a fost reparat tot drumul.
Primarul Petru Ciobanu are o explicaţie: lucrările de reparaţie au fost stopate din cauza lipsei banilor. „Aşa s-a întîmplat că banii s-au terminat la jumătate de drum”, ne-a spus dînsul, dînd asigurări că, pînă la finele acestui an, va fi reparata şi cealaltă porţiune.
De notat că pentru reparaţia celor 300 de metri de drum s-au cheltuit 270 mii lei, bani alocaţi din bugetul statului. Pentru reparaţia porţiuni rămase, aproximativ 150 de metri, mai este nevoie, portivit primarului, încă de aproape 200 mii de lei. „Vom găsi o soluţie să reparăm acest drum dintr-un capăt în altul”, a reiterat Petru Ciobanu.
Referindu-se la podul de peste „rîpa” din Horodişte, pe care, potrivit unor săteni supăraţi, l-ar fi dărîmat primarul cu mai bine de doi ani în urmă, dînsul a explicat următoarele: „Am început lucrul asupra podului respectiv, dar nu am reuşit să-l terminăm, din cauza timpului nefavorabil de afară”. Mai mult ca atît, edilul a promis că, în scurt timp, ne va invita la inaugurarea noului pod.  Pe de altă parte, afirmă dînsul, lipsa podului nu ar fi trebuit să afecteze prea mult sătenii, mai ales că aceştia erau nevoiţi să meargă doar „cu vreo zece metri mai mult ca să ajungă la destinaţie”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *