La zi aniversară alături de colegi și prieteni

Imagine: ungheni.md

Imagine: ungheni.md
Imagine: ungheni.md

Săptămînă trecută a început cu un eveniment frumos la Palatul culturii din Ungheni. Pe 12 mai, Nina Pricladov, coregrafă a ansamblului de dansuri populare ”Struguraș”, prim-maestru de balet, cetăţean de onoare al oraşului Ungheni, a marcat patru decenii de activitate în domeniul culturii. Patru decenii din cele şase, pe care le-a înmănuncheat în aceeaşi zi.
Au venit s-o felicite, să-i adreseze cele mai frumoase cuvinte de apreciere și să-i ofere în dar flori și aplauze zeci de ungheneni, colegi şi prieteni.  Prima urare a venit din partea directoarei Palatului de cultură, Aliona Leșanu. Fiind copleșită de emoții, nu a reușit să-i spună sărbătoritei prea multe. „Am uitat toate cuvintele pe care aveam de gînd să le spun. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pe tărîmul culturii”, i s-a adresat dînsa, cu lacrimi în ochi.
Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a avut mai multe cuvinte de spus. „Graţie dumneavoastră,  ansamblul de dansuri populare ”Struguraș” a devenit o carte de vizită a orașului Ungheni”, a menţionat dînsul, după care a continuat: „Dumneavoastră sînteți cea care ați înscris o pagină aparte în istoria acestui colectiv, în istoria Palatului culturii, în istoria orașului Ungheni”.
Nu au lăsat să treacă pe neobservate ziua de naștere a Ninei Pricladov și discipolii săi, cei mai micuți membri ai ansamblului de dans popular ”Struguraș”, cu vîrsta de pînă la cinci anișori. Micii dansatori i-au adus în dar un dans popular, iar la final i-au cîntat în cor ”La mulți ani!”.
A fost o zi frumoasă pentru Nina Pricladov, un om cu calităţi deosebite, un profesionist în tot ceea ce face. Dacă nu ar fi fost aşa, nu mai avea parte de atîtea flori, de urări de bine şi aplauze.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *