Horoscop săptămînal. 26 mai – 1 iunie

horoscop 26 mai - 1 iunieBerbec
Veţi fi hipersensibili şi veţi suferi un pic de mania persecuţiei. Puteţi să staţi linistiţi, nu toată lumea trăieşte doar pentru a vă face rău. Această stare va fi rezultatul unei oboseli pronunţate.
Taur
Trebuie să fiţi mai realişti, pentru că veţi fi înclinaţi să vă construiţi tot felul de castele de nisip şi să aveţi aşteptări absurde de la cei din jur. Daca nu vreţi să fiţi dezamăgiţi, coborîţi cu picioarele pe pămînt.
Gemeni
Veţi străluci de energie şi voie bună. Dacă vă canalizaţi acest aflux de forţă aşa cum trebuie, vă puteţi bucura de succese toate planurile. Atenţie la călătorii, există riscul unor accidente.
Rac
Se anunţă o perioadă de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să discutaţi despre toate necazurile ce vă apasă.Petreceţi mai mult timp cu familia şi prietenii apropiaţi.
Leu
E o perioadăîn care trebuie să evitaţischimbările majore în stilul de viaţă. Dacă ceva nu “arde”, atunci poate fi amînat. E bine să vă ocupaţi de lucrurile care există deja în viaţa voastră.
Fecioara
Săptămîna va fi dedicată vieţii personale. Deşi nu vă veţi eschiva de la îndatoririle de serviciu, cariera va rămîne în plan secund. Sfîrşitul săptămînii va fi marcat de un drum în interes personal.
Balanţa
Fiţi cît mai diplomaţi, căci orice conflict pe care îl veţi avea se va termina în dezavantajul vostru. Atenţie la acte şi declaraţii oficiale, riscul unor greşeli este foarte mare. Nici sănătatea nu e perfectă.
Scorpion
Săptămîna nu va fi una deloc rea. Trebuie să aveţi grijă la tot ceea ce spuneţi, căci s-ar putea să fiţi înţeleşi greşit. Din punct de vedere al sănătaţii, fiţi atenţi la ce şi cît mîncaţi.
Săgetător
O săptămînă plină pe plan personal. Vă veţi concentra, în principal, asupra dragostei şi veţi avea succes la acest capitol. Ceva certuri cu familia se vor traduce în probleme financiare, mai ales pentru cei tineri.
Capricorn
O săptămînă excelentă, pentru că toate domeniile importante vor fi foarte bine aspectate. Profesional, veţi primi nişte propuneri foarte avantajoase, trebuie săîntindeţi mîna şi să luaţi.
Vărsător
Puteţi avea o săptămînă medie spre bună, cu puţin efort. Dacă aveţi de făcut achiziţii mai importante, e bine săîncercaţi să le faceţi acum, pentru că pe viitor nu vă veţi mai putea permite.
Peşti
O perioadă propice schimbărilor. Singura condiţie însă este să calculaţi bine fiecare mişcare. Aveţi noroc de familieşi prieteni, care vor fi lîngăvoi pentru a vă da cele mai bune sfaturi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *