Vor avea de Paşte o masă a bucuriei

Imagine simbol: www.maltez.ro

Imagine simbol: www.maltez.ro
Imagine simbol: www.maltez.ro

Circa 150 de bătrîni singuratici din raioanele Călăraşi şi Ungheni vor avea parte de un Paşte mult mai fericit. Şi asta, datorită sutelor de oameni cu dare de mînă, care nu au ezitat să ofere, pentru o „masă a bucuriei” cîte ceva din produsele alimentare necesare în cadrul campaniei de Paşte „Masa Bucuriei”, organizată de Mitropolia Basarabiei prin intermediul Misiunii Sociale „Diaconia”.
Circa 500 de kilograme de produse alimentare au donat unghenenii şi circa 350 de kilograme au donat călărăşenii. Toate produsele au fost adunate într-o singură zi, pe 12 aprilie, cînd circa 15 voluntari din cele două raioane i-au îndemnat pe credincioşi să ofere un pic de bucurie bătrînilor singuratici. În trei magazine, unul din Ungheni, unul din Boghenii Noi şi altul din Călăraşi, oamenii au putut să doneze din puţinul care-l au şi celor neputincioşi.
Potrivit preotului Vladimir Childescu de la Biserica „Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” din Boghenii Vechi, Ungheni, circa 80 de bătrîni singuratici din comuna Boghenii Noi, dar şi din Sineşti, vor primi daruri de Paşte în aceste zile. „În cazul în care ne vor mai rămîne produse alimentare, vom oferi produse alimentare şi unor bătrîni din Ungheni”, a remarcat părintele.
Totodată, potrivit preotului Andrei Cojocaru de la Biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din Călăraşi, alţi 50 de bătrîni singuratici din oraşul Călăraşi vor primi cîte un colet cu produse în Săptămîna Patimilor.
Campania de Paşte „Masa Bucuriei” este organizată deja cincilea an consecutiv.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *