Și-au dublat realizările, dar și… salariile

Moldsilva Silva-Centru UngheniCine muncește bine, este răsplătit pe măsură. După acest principiu se conduce administraţia  ÎSS ”Silva-Centru” Ungheni.
În 2013, aici a fost înregistrat un  profit net de 1 milion 109 mii lei, față de 474 mii lei în 2010. Cifrele respective au fost făcute publice de directorul întreprinderii, Nicolae Lăpteanu, la o ședință recentă de totalizare a activității pentru anul trecut. Rezultatele bune au adus și măriri de salarii, cu aproximativ 50%. Dacă, în 2011, salariul mediu era de 1611 lei, la ziua de azi acesta este de 3323 lei. De cele mai mari majorări s-au bucurat, în perioada respectivă, contabilii și inginerii. Salariul lor a creascut cu peste 60%.
Potrivit lui Nicolae Lăpteanu, și la capitolul investiții cifra este impresionantă, de circa 1 milion 700 mii de lei în ultimii trei ani. ”Este îmbucurător faptul că rezultatele activității noastre sînt într-o dinamică pozitivă”, a concluzionat dînsul, arătîndu-se mai mult decît satisfăcut de succesele înregistrate.
Pe de altă parte, șeful ÎSS ”Silva-Centru” a recunoscut că, chiar și așa, mai este mult de lucru. ”Condițiile de muncă le-am îmbunătățit, salariile le-am mărit, dar mai lasă de dorit pregătirea profesională a unor tineri specialiști”, a făcut dînsul o remarcă, îndemnînd silvicultorii tineri să preia experiența profesională de la colegii lor mai versați.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *