Ajutor umanitar cu tonele pentru spital

Imagine simbol: linia1.ro

Imagine simbol: linia1.ro
Imagine simbol: linia1.ro

și materiale medicale au ajuns aici, pe 30 martie. Paturi, cărucioare pentru pacienți, lenjerie – toate au fost donate de către o asociație de caritate din Suedia, prin intermediul unui proiect de asistență umanitară, implementat de Clubul Rotary de la Chișinău și susținut de către Ambasada Suediei în R. Moldova și Ministerul Sănătății.
”Este deja al cincilea proiect de caritate pentru spitalul din Nisporeni. Sper că această colaborare frumoasă cu colegii din Suedia va continua”, a declarat pentru „Expresul” coordonatorul local al proiectului, Ion Crudu, președintele Clubului Rotary din Chișinău.
Chiar dacă s-a bucurat de ajutorul primit, directorul spitalului, Roman Vasiliu, nu exclude faptul că o parte din echipamentul ce a venit la Nisporeni ar putea fi oferit colegilor din alte spitale. Cel puţin, aşa a declarat dînsul pentru postul de televiziune „Moldova 1”.
La ceremonia de transmitere a ajutorului umanitar spitalului din Nisporeni au participat reprezentanții autorităților publice locale, Ambasadoarea Suediei în R. Moldova, Ingrid Tersman, Consulul onorific al R. Moldova pentru circumscripţia consulară Västra Götaland (Suedia), Robert Hörnquist.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *