În poșeta femeii | Fă-ţi părul să strălucească cu doar trei produse din casa ta

Imagine simbol: zumi.md

Imagine simbol: zumi.md
Imagine simbol: zumi.md

Ca părul să fie strălucitor în mod natural, trebuie să fie şi sănătos. Pentru aceasta trebuie să îi oferi un pic de ajutor. O poţi face în trei feluri, cu trei produse care se găsesc la tine în bucătărie. Iată cum trebuie să procedezi ca să ai cea mai frumoasă şi mai strălucitoare podoabă capilară.
Tratament cu iaurt pentru păr strălucitor
Ca acest tratament să funcţioneze cel mai bine, trebuie să găseşti un iaurt natural, cu cît mai puţin zahăr, conservanţi şi coloranţi, ca să nu faci mai mult rău părului decît bine. După ce îţi perii părul bine, aplică un pahar mic de iaurt şi întinde-l de la vîrfuri spre rădăcini. Lasă-l să acţioneze timp de 20-30 de minute, pînă se întăreşte iaurtul, apoi spală-ţi părul cu şamponul pe care îl foloseşti de obicei.
Oţetul natural de mere
O altă metodă care funcţionează destul de bine este să îţi clăteşti părul cu oţet natural de mere. Pe lîngă faptul că părul va fi mai strălucitor, vei scăpa şi de mătreaţă. Amestecă două ceşti de apă cu jumătate de ceaşcă de oţet şi toarnă amestecul pe părul umed, după ce l-ai clătit. Lasă-l să acționeze pînă la cinci minute, apoi clăteşte bine, pînă scapi de mirosul pregnant.
Sucul de lămîie
Ca şi oţetul de mere, sucul de lămîie este acid, iar acest acid este cel care îţi face părul
strălucitor. Amestecă două ceşti cu apă cu una cu suc de lămîie şi procedează ca în cazul oţetului de mere. Rezultatul va fi uimitor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *