Horoscop săptămînal. 21- 27 aprilie

horoscop 21 - 27 aprilieBerbec
O săptămînă favorabilă rezolvării problemelor de sănătate şi celor legate de locuinţă. Tot ce a fost amînat, din diverse motive, trebuie început acum, pentru că are toate şansele să se rezolve cu bine.
Taur
Dragostea va fi în centrul atenţiei, orice aţi întreprinde în acest sens vă va reuşi. Exista însă riscul unor incidente profesionale. Probleme cu banii nu vor exista, deşi nu vă veţi bucura de vreun surplus.
Gemeni
Veţi fi foarte preocupaţi de latura financiară. Vă bucuraţi însă de o perioadă bună în dragoste. Profesional, vă bate gîndul unei schimbări serioase, dar încă nu vă veţi hotărî să acţionaţi.
Rac
Veţi avea parte de nişte tulburări sentimentale. Vor exista şi nişte îngrijorări, nişte nesiguranţe legate de bani, în special de banii împrumutaţi altora.
Leu
Vă aşteaptă emoţii puternice legate de anumite sentimente, inclusive dragoste. Se recomandă o “retragere” strategică. Veţi avea, în schimb, noroc la bani, dar veţi şi cheltui destul de mult.
Fecioara
Veţi avea zile foarte bune din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar şi cînd nu vi se întîmplă nimic deosebit, veţi fi activi, binedispuşi şi veţi transmite această stare şi celor din jur.
Balanţa
O săptămînă sub semnul deplasărilor. Cel mai probabil, vor apărea călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres, sau veţi avea zile de alergătură, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale.
Scorpion
Săptămîna stă sub semnul conflictului. Oriunde. Nu înseamnă însă că veţi fi nervoşi şi iritabili, ci că, pur şi simplu, treceţi printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate.
Săgetător
După o perioadă de distracţii, vă veţi întoarce la lucrurile serioase. Vor fi cîteva probleme la capitolul relaţii interumane: riscaţi să faceţi tot felul de gafe, sau să comiteţi acte jignitoare pentru cei din jur.
Capricorn
O săptămînă foarte activă sub aspect social: veţi ieşi mult din casă, veţi fi solicitaţi să participaţi la evenimente. Banii vor fi centrul preocupărilor şi aveţi toate şansele să fiţi extrem de eficienţi în acest sens.
Vărsător
Vă aşteaptă o nouă perioadă de retragere şi izolare. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, aşa vă este natura, mai singuratică, este modul de a vă reface energiile.
Peşti
Riscaţi să provocaţi, din neglijenţă, nişte conflicte familial, ale căror consecinţe le veţi suporta mai tîrziu. La serviciu veţi avea foarte multe de făcut, dar veţi fi remunerat corespunzător.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *