Şi, totuşi, Tudor Gheorghe, va veni la Călăraşi!

Imagine: evz.ro

Imagine: evz.ro
Imagine: evz.ro

După ce s-a declarat, oficial, că marelui artist român, Tudor Gheorghe, i s-a refuzat să prezinte noul său spectacol, „Lecţia”,  la Călăraşi, pentru că lumea nu vrea să vină la concert, iată că o nouă veste ne parvine de aici. Şi, totuşi, Tudor Gheorghe, va veni la Călăraşi. Dar nu pe 14 martie, aşa cum era preconizat iniţial, ci pe 10 martie. Declaraţia a fost făcută, pentru „Expresul”, de către proaspătul şef al Direcţiei Cultură Călăraşi, Dumitru Trifan.
„Nu ştiu de unde şi pînă unde s-a ajuns la această neînţelegere. Se pare că fostul şef al Direcţiei Cultură s-a emoţionat prea tare”, a făcut o remarcă oficialul. Este adevărat, anterior, călărăşenii nu au prea dat năvală la un concert prezentat de cîţiva artişti autohtoni. Acum, însă, situaţia e cu totul alta. „Nu putem să-i punem pe acelaşi cîntar pe interpreţii respectivi şi pe maestrul Tudor Gheorghe”, a subliniat Dumitru Trifan. Din acest motiv, oficialii din cultura călărăşeană au decis că Tudor Gheorghe merită să aibă un spectacol la Călăraşi. Merită şi călărăşenii să vizioneze un asemenea spectacol la ei acasă.
Cel care a reuşit să convingă echipa artistului român, după un prim refuz, să vină, totuşi, la Călăraşi, a fost Pavel Şveţ, directorul Casei de cultură din localitate. Nu a dorit să deschidă toate cărţile. „Important e că Tudor Gheorghe vine la Călăraşi”, ne-a spus dînsul.
Doritorii pot să procure bilete direct de la Casa de cultură din Călăraşi, preţul rămînînd acelaşi: de doar 60 de lei. Potrivit organizatorilor, au fost scoase în vînzare circa 500 de bilete, iar la începutul săptămînii curente erau vîndute deja peste 150. „Lumea este interesată, ne contactează pentru mai multe detalii”, a subliniat Pavel Şveţ.
„Lecţia” lui Tudor Gheorghe va avea loc luni, 10 martie, cu începere de la ora 17.00.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *