Horoscop săptămînal. 3 – 9 martie

horoscop 3 - 9 martieBerbec
Aveţi în faţă nişte zile pline de mici surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Există riscul de a omite nişte lucruri importante la un proiect de serviciu, să fiţi atenţi.
Taur
Veţi avea foarte multă energie şi depinde doar de voi cum o veţi folosi. Indicat ar fi să vă concentraţi asupra carierei. Relatia de cuplu va fi foarte armonioasă. Atenţie mai multă la bani.
Gemeni
Riscaţi să rataţi ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu din cauza unor accese nervoase care nu vor fi prea apreciate de şefi. Vă puteţi trezi cu o sancţiune.
Rac
Nu staţi deloc bine la capitolul energie. Ar fi bine să vă luaţi un pic de timp, un concediu, cîteva zile libere, ca să vă refaceţi forţele. E o perioadă propice reîncărcării bateriilor.
Leu
Este o perioadă bună pentru relaţia de cuplu. Totuşi, nu e cazul nici momentul să neglijaţi latura profesională, pentru că nişte proiecte pe care le-aţi tot amînat se cer rezolvate urgent.
Fecioara
Sînteţi pe val în zilele următoare. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ceea ce vă propuneţi, aşa că e un moment bun să vă faceţi planuri şi strategii, sau să încheiaţi nişte socoteli mai vechi.
Balanţa
Nu vă veţi plictisi în zilele care urmează. Este o perioadă bună pentru acumularea de informaţii. Este posibil un conflict cu cineva din anturaj, din cauza unui mesaj transmis greşit.
Scorpion
Sînteţi predispuşi la tot felul de accidente, fie că e vorba de accidente fizice sau de gafe şi indiscreţii. Puteţi intra uşor în necaz. Fiţi foarte atenţi la cum vă purtaţi şi la ce vorbiţi.
Săgetător
O călătorie pe care o aşteptaţi de multă vreme se amînă. Acest lucru vă face  să vă reorganizaţi programul şi vă oferiţi un răgaz binevenit să mai rezolvaţi nişte probleme.
Capricorn
Vă începeţi săptămîna cu unele tulburări în plan sentimental. Ar fi bine să cîntăriţi bine fiecare mişcare, dacă vreţi să aveţi linişte în următoarele zile.
Vărsător
Sănătatea nu este foarte bine aspectată în această perioadă. Un membru al familiei vă face o surpriză plăcută. Relaţiile cu familia şi prietenii sînt foarte bune. Atenţie mare cu banii.
Peşti
Comunicarea e bine aspectată, aşa că e momentul să puneţi punctul pe i in toate problemele care ţin de relaţiile cu ceilalţi. Nu e o perioadă bună pentru a împrumuta sau a da bani cu împrumut.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *