Horoscop săptămînal. 10 – 16 martie

horoscop 10 - 16 martieBerbec
Această săptămînă va fi dedicată, în mod special, aspectelor sentimentale. La locul de muncă, cineva nu vă vrea tocmai binele şi poate răspîndi tot felul de zvonuri şi acuzaţii grave.
Taur
Veţi fi foarte preocupaţi de starea financiară. Cîştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile dumneavoatsră de acum nu vor da roade pe termen lung.
Gemeni
Cariera e bine aspectată, veţi fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în dragoste.
Rac
Se pare că viaţa socială va fi plină şi interesantă. E posibil să primiţi nişte veşti bune de la o persoană pe care nu aţi vazut-o de mult. Mare grijă cu flirturile, s-ar putea să aveţi necazuri de pe urma lor.
Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să vă adunaţi şi să faceţi acele mutări pe care le-aţi tot amînat. Să nu mai amînaţi nimic, veţi găsi timp şi energie să le faceţi pe toate.
Fecioara
Vă aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă. Şansele de da sau nu sînt în proporţie egală, aşa că nu aveţi altceva de făcut decît să vă pregătiţi psihic.
Balanţa
Aveţi parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate, care vă vor reda sau consolida buna dispoziţie, transformîndu-vă într-o companie mai mult decat agreabilă pentru cei din jur, veselia voastră fiind molipsitoare.
Scorpion
Veţi fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă aţi prefera să nu vă sîcîie nimeni cu tot felul de probleme. Acum veţi putea demonstra că sînteţi persoane de bază şi veţi cîştiga respectul familiei.
Săgetător
Stîrniţi, fără să vreţi, invidia unui prieten apropiat. Această invidie nu se va traduce concret în nici un fel, dar ar fi bine să menajaţi sentimentele celor mai puţin norocoşi ca voi.
Capricorn
Puteţi să cîştigaţi mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Vă veţi bucura de susţinerea  partenerului.
Vărsător
Din păcate, calculele pe care vi le faceţi în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă  doriţi, mai ales sub aspect sentimental. Riscaţi să pierdeţi, din neatenţie, o şansă profesională.
Peşti
Veţi fi destul de nervoşi în perioada următoare, veţi simţi că nu puteţi să staţi locului şi nu veţi avea prea multă răbdare cu cei din jur. Dragostea rămîne în umbră, deocamdată.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *