Cei mai numeroși printre premianți

Imagine: unicef.org

Imagine: unicef.org
Imagine: unicef.org

Bucurie mare la Școala de Arte Plastice din Ungheni. Opt dintre elevii de aici au devenit învingători ai concursului național de desene ”Familia mea mă crește cu grijă”.
Motivul bucuriei lor este de înțeles, căci la concurs au fost depuse peste 800 de lucrări ale copiilor din toată rapublica, iar premiate au fost doar 40.
La evenimentul de premiere, care a avut loc pe 4 martie la Centrul pentru copii și tineret ”Artico” din Chișinău, tinerii pictori ungheneni au fost cei mai numeroși printre premianți.
”Am trăit, în acea zi, o mare bucurie”, a declarat Diana Ciubotaru-Viziru, director-adjunct al Școlii de Arte Plastice din Ungheni. Potrivit dînsei, în lucrările elevilor de aici s-au regăsit familiile lor, pe care copiii s-au străduit să le deseneze într-o atmosferă armonioasă și unită. Unii au desenat familia așa cum și-ar fi dorit-o: alături de ambii părinți, chiar dacă aceştia, în prezent,  sînt plecați peste hotare, susține Diana Ciubotaru-Viziru.
Iată numele învingătorilor: Anastasia Petrușco, Cătălina Tcaciuc, Gheorghe Ungureanu, Mihaela Lupu, Daniela Ermurachi, Cristina Tofan, Alexandra Podgorschi, Nicoleta Popac. Majoritatea dintre ei au deja în palmares şi alte premii naționale, dar și internaționale.
Concursul național de desene ”Familia mea mă crește cu grijă” a fost organizat de către Ministerul Educației și UNICEF, în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, cu scopul de a promova educația fără violență.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *