Prieteni şi parteneri | Vasile Mîrza, inginer-şef silvic la ÎS „Nisporeni-Silva”: „Mulțumesc, Expresul!”

Căluții ”Expresul” M-am simțit minunat alături de echipa ”Expresul” pe parcursul anului 2013, cînd, împreună, cu deschidere şi bunăvoinţă, am reuşit să realizăm o carte despre pădurile nisporenene. Era un vis al meu şi nici nu îndrăzneam să-mi imaginez că ar putea fi realizat.
Cum ați aflat despre „Expresul”?
Nu-mi aduc aminte exact cînd am luat pentru prima dată în mînă ziarul, dar știu că, atunci cînd s-a abonat întreprinderea, am început să-l citesc cu regularitate şi cu mare interes. Pentru mine era ceva mai deosebit decît celelalte ziare locale, fiindcă aflam noutăți și de la Călărași, și de la Ungheni. Parcă mi-aș mai fi dorit în „Expresul” și ceva informaţii de la Hîncești. Or, aceste raioane reprezintă zona de centru a țării noastre.
Ce părere ați reușit să vă faceți despre ziar?
Nu vreau să supăr pe nimeni, dar anume aici găsesc, de fiecare dată, noutăți dintre cele mai proaspete și corecte, atît despre activitatea întreprinderilor din regiune, cît şi despre oamenii simpli. De fapt, din „Expresul” mă informez despre toate evenimentele din aceste trei raioane.
ceea ce nu-mi prea place e că literele sînt prea mici. Dacă echipa redacțională ar lua o decizie să facă mai mari caracterele de literă, cred că mai mulți bătrîni ar citi acest ziar, fiindcă este cu adevărat unul interesant.
Sper să realizăm multe lucruri frumoase împreună și în 2014.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *