O nouă premieră, a tinerilor antreprenori

JCIDe acum înainte, tinerii antreprenori ungheneni, dar şi cei care vor dori să inițieze o afacere, vor putea beneficia de sprijin și consultanță din partea Camerei Internaționale a Tinerilor Antreprenori – Junior Chamber International (JCI). Pe 2 februarie, o filială a acesteia a fost lansată la Ungheni. Evenimentul s-a produs într-un local select și a întrunit toată elita junimii din teritoriu. Au venit să-i susțină la început de cale şi reprezentanţii autorităților publice orăşeneşti şi raionale.
În faţa celor prezenţi a venit cu un mesaj de salut Iaroslav Cojocaru, proaspăt preşedinte al filialei Ungheni a JCI, subliniind că-şi doreşte ”să întrunească în organizaţie tineri implicați în domenii de activitate foarte diferite, să le ofere  posibilitatea să se dezvolte pe plan profesional și personal”.
”Noi am fost primii care, acum doi ani, am impulsionat crearea acestei structuri pentru tinerii antreprenori ungheneni. Astăzi ne bucurăm să constatăm că această subdiviziune a prins rădăcini la Ungheni, conturîndu-se şi în aspect juridic”, a declarat pentru
”Expresul” Serghei Cladco, șeful filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie . Dînsul și-a exprimat convingerea că, odată cu lansarea JCI Ungheni, se va ”molipsi” de energie de la tinerii businessmani, comparîndu-i cu generatoare de idei noi și inițiative.
De notat că Ungheniul este primul oraş din R.Moldova, după Chişinău, unde a fost creată o filială a JCI.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *