Horoscop săptămînal. 10 – 16 februarie

horoscop 10 - 16 februarieBerbec
Veţi avea o săptămînă destul de norocoasă, pentru că veţi vedea cum, încet-încet, planurile încep să prindă contur. În dragoste, totul va fi cum nu se poate mai bine.
Taur
Veţi avea parte de multe provocări care vă vor alunga plictiseala. La serviciu, o situaţie dificilă vă va da ocazia să ieşiţi în evidenţă şi să vă demonstraţi profesionalismul.
Gemeni
Puţină grijă pentru voi şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Din păcate, această grijă nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistenţe şi o nevoie acută de a bîrfi.
Rac
Începutul săptămînii aduce o călătorie plină de peripeţii. Trebuie să fiţi foarte atenţi la felul în care vă organizaţi activităţile şi, în special, să evitaţi întîrzierile de orice fel.
Leu
Certurile vor fi la ordinea zilei. Sub aspect profesional, puteţi sta liniştiţi: eforturile vă sînt remarcate şi recunoscute. Nici banii nu vor lipsi, dar vor fi destinaţi unor cheltuieli urgente.
Fecioară
Urmează o săptămîna cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să vă eschivaţi de la responsabilităţi pentru că cineva stă cu ochii pe voi şi locul de muncă poate fi în pericol.
Balanţa
Veţi realiza că nu costă nimic să fiţi amabili şi veţi fi deosebit de comunicativi şi săritori în această perioadă. Această atitudine vă va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu.
Scorpion
Săptămîna începe frumos, cu o dovadă de iubire. Nu veţi avea parte, în această perioadă, de schimbarea la care visaţi, dar vă veţi face relaţiile necesare unei evoluţii în carieră.
Săgetător
Săptămîna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. Veţi fi copleşiţi de sarcini profesionale, cărora le veţi face faţă cu greu. Trebuie să fiţi şi mai zgîrciţi cu banii.
Capricorn
Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Cam cu asta vă veţi ocupa. Profesional, veţi avea şansa unei promovări, trebuie doar să fiţi mai atenţi la ceea ce se întîmplă în jur.
Vărsător
Norocul este de partea voastră, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Atenţie mare însă la ritmul cheltuielilor, pentru că tentaţiile vor fi numeroase şi banii puţini.
Peşti
Săptămîna începe cu cîteva veşti proaste. Lucrurile stau ceva mai roz pe plan financiar, pentru că veţi avea ocazia să achiziţionaţi niste lucruri valoroase la un preţ bun.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *