Au înţeles: doar împreună pot reuşi

Imagine simbol: facebook.com

Imagine simbol: facebook.com
Imagine simbol: facebook.com

În scurt timp, Nisporeniul va avea o Asociaţie a Tineretului. Anunțul a fost făcut public pe 10 februarie, pe o reţea de socializare, unde asociaţia în curs de constituire deja şi-a creat o pagină oficială. ”Doar împreună vom putea aduce folos societății”, se menţionează în mesajul postat aici. ”Vom avea în vizor toate domeniile în care este necesară implicarea tinerilor. Ne propunem să participăm activ atît la rezolvarea problemelor sociale, cît și la organizarea odihnei active a tinerilor din raionul Nisporeni”, a explicat pentru „Expresul”Alexandru Gardaș,  iniţiatorul fondării acestei organizaţii. Ideea i-a venit după ce a cunoscut experiența semenilor săi din alte raioane.
La cei 22 de ani ai săi, Alexandru Gardaș are un CV destul de impunător. Este absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport din Moldova. În prezent, este specialist pe probleme de tineret și sport la Direcția de Învățămînt, Tineret și Sport Nisporeni.
Mai are şi ore la Școala sportivă din Nisporeni, unde antrenează copiii la fotbal. Totodată, este președintele Clubului de fotbal ”Speranța-Nisporeni”. Pe lîngă toate acestea, reuşeşte să facă două masterate concomitent. Unul, în domeniul sport și mass-media la Universitătea de Stat de Educație Fizică și Sport, iar al doilea – în domeniul fitness și loisir (odihnă activă) la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, România.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *