Alina Buga: „A fi informat este un deziderat al timpului în care trăim”

calutul Expresul„Sînt plăcut surprinsă şi vă mulţumesc pentru apreciere”, ne-a spus spus Alina Buga, profesoară de chimie la Liceul „Vasile Alecsandri” din Ungheni, cînd am contactat-o s-o anunţăm că unul dintre căluţii „Expresul” se îndreaptă spre ea.
De ce? Pentru că este prietena noastră, a „Expresului”. Alina Buga, profesoara anului în Republica Moldova, ediţia 2011, doctor în pedagogie, a devenit prietena cu numărul 1000 a paginii site-ului Expresul.com de pe Facebook.
„Căluţul “Expresul” va fi o pereche excelentă pentru caluţul pe care-l am pe masa mea de lucru. Cu siguranţă, simbolul acestui an  ne va aduce forţa prolifică pentru noi aspiraţii şi realizări”, a subliniat Alina Buga.
Pentru a respecta tradiţia şi formatul rubricii pe care am iniţiat-o la acest început de an, i-am adresat şi dînsei aceleaşi întrebări pe care, de altfel, le adresăm tuturor prietenilor şi partenerilor noştri.
Cum aţi aflat despre ziarul „Expresul”?
Pentru prima dată, am aflat despre ziarul “Expresul de Ungheni”, aşa cum se numea la începuturi, în instituţia în care activez, Liceul “Vasile Alecsandri”, care, desigur, este abonat la ziar. În acest sens, este şi o ocazie frumoasă să vă mulţumim pentru colaborare! Sînteţi mereu alături de noi şi de evenimentele deosebite, care se desfăşoară în cadrul liceului.
Ce părere aţi reuşit să vă faceţi despre ziar în toţi aceşti ani?
Importanta ziarului este indubitabilă (certă). De ce? Deoarece ne informează, iar a fi informat este un deziderat al timpului în care trăim. Eu personal prefer să urmăresc on-line ştirile şi sumarul celor mai importante evenimente, accesînd în permanent site-ul Expresul.com. Vă multumesc pentru promptitudine şi actualitate!
Noi, la rîndul nostru, îi mulţumim Alinei Buga pentru că ne este alături.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *