VIDEO | Unghenenii cu talent luptă diseară pentru un loc în finală la "Moldova Are Talent"

Captură: youtube
Captură: youtube
Captură: youtube

Fraţii Eugen şi Roman Cobu din Ungheni şi Veronica Vişnevschi din Corneşti vor lupta diseară pentru un loc în finala emisiunii „Moldova Are Talent”. Astfel, ei vor participa la prima semifinală a competiţiei care pune la bătaie un premiu în valoare de 500 de mii de lei.
Concurenţii originari din raionul Ungheni au reuşit să impresioneze juriul emisiunii şi fac parte din grupul select de semifinalişti ai concursului. Fraţii Ciobu, elevi la Liceul „A.S. Puşkin” din Ungheni  au lăsat toată ţara cu gura căscată după ce au prezentat un dans de tip robot pe care l-au pregătit de sine stătător. Pentru semifinală, au pregătit un program special cu care speră să acumuleze cât mai multe voturi  pentru a ajunge în finală. Pentru a-i ajuta să-şi împlinească visul, trimiteţi un SMS cu codul 1101 la numărul 78 000 444.
Veronica Vişnevschi este cealaltă ungheneancă ce are şanse să ajungă în finală. Interpreta din Corneşti care este asistentă la centrul de plasament din localitate,  a reuşit o prestaţie de excepţie în cadrul concursului, iar juriul a decis că merită să meargă mai departe. Pentru semifinală a pregătit o surpriză pentru telespectatori şi speră că astfel va reuşi să-şi împlinească visul. Pentru a o ajuta să-şi împlinească visul, trimiteţi un SMS cu codul 1101 la numărul 78 000 444.
Vedeți mai jos imagini video cu Fraţii Eugen şi Roman, și Veronica Vişnevschi  din preselecții:



Video:  youtube.com


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *