La Călăraşi se prefigurează o nouă coaliţie majoritară

Imagine: panoramio.com

Imagine: panoramio.com
Imagine: panoramio.com

Surse demne de încredere din cadrul Consiliului raional Călăraşi, care au dorit să rămînă anonime, au declarat că, în ultimul timp, se duc tratative intense pentru crearea unei noi coaliţii majoritare în consiliu.
Vorba e că actuala coaliţie majoritară, formată, în temei, din reprezentanţii PDM şi PL, a început să dea tot mai des rateuri, ceea ce irită conducerea raionului care nu-şi poate atinge toate scopurile legale sau ilegale. De aceea, se pare, se încearcă de a-i aduce la putere şi pe reprezentanţii PLDM care, timp de doi ani, s-au aflat la Călăraşi în opoziţie.
Potrivit aceloraşi surse, tratativele au fost blagoslovite de însăşi vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici. Mai mult ca atît, ea şi-a îndemnat atît colegii săi de partid, cît şi reprezentanţii PDM, să creeze noua coaliţie. PLDM-ul urmează să obţină astfel o funcţie de vicepreşedinte al raionului Călăraşi, fie că ar fi vorba de cea deţinută în prezent de către un reprezentant al PL, care nu mai este la guvernare; fie că e vorba de o nouă unitate care va fi special creată în acest scop.
Deocamdată, cele două părţi nu au putut identifica la această funcţie un candidat al PLDM, care să se bucure de încrederea şi susţinerea tuturor. Experţii din partea locului nu exclud că se va găsi o formulă de „convieţuire” a celor două formaţiuni care, fiecare în parte, are interesele sale, ce nu coincid neapărat cu cele ale populaţiei.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *