Horoscop săptămînal. 25 noiembrie – 1 decembrie

horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie

horoscop 25 noiembrie - 1 decembrieBerbec
Pe plan financiar, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Nu vă arătaţi categoric în relaţiile cu cei apropiați ca să puteţi evita certurile. Veţi fi harnici şi veţi fi felicitaţi pentru asta.
Taur
Sînteţi favorizaţi de noroc întreaga săptămînă şi veţi reuşi să vă întăriţi poziţia socială. La muncă, totul va merge mai bine decît speraţi, iar astrele vă vor da energie multă şi idei geniale.
Gemeni
Atenţie la problemele cu tot ce ţine de dările la stat: taxe, amenzi de circulaţie, chitanţe. La muncă, încercaţi să adoptaţi o linie de conduită bine definită. Veţi avea mici tensiuni în familie.
Rac
În domeniul sentimental toate lucrurile merg din ce în ce mai bine, ceea ce nu se poate spune şi despre domeniul financiar. Nu fiţi invidioşi şi încercaţi sa fiţi mulţumiţi cu ceea ce aveţi.
Leu
Aveţi o intuiţie extrem de bună, atît asupra oamenilor, cît şi a realităţii din jur. Veţi fi însă iritaţi uşor, nu veţi avea răbdare şi veţi fi schimbători. Veţi reuşi multe lucruri din ce v-aţi propus.
Fecioară
Veţi accepta să faceţi multe concesii pentru apropiaţi şi în felul acesta să legaţi relaţii mai strînse cu aceștia. Fiţi foarte atenţi la persoanele nou întîlnite şi nu le acordaţi multă încredere.
Balanţă
Controlaţi-vă puţin agresivitatea. Aveţi toate motivele să fiţi ambiţioşi la muncă, pentru că veţi fi avantajaţi.  Starea materială vi se poate îmbunătăţi de acum şi veţi putea face careva planuri.
Scorpion
E nevoie să vă exprimaţi intenţiile mai bine şi să vă menţineţi scopurile pe care vi le-aţi setat. Schimbări majore acasă, e bine să fiţi cît mai relaxaţi în privinţa lor.
Săgetător
O prietenie ar putea evolua într-o legătură mult mai apropiată. Mult dinamism, extrem de folositor la locul de muncă, dar mici discuţii în contradictoriu cu colegii: fiţi atenţi la ce spuneţi.
Capricorn
Din punct de vedere sentimental, totul vă merge extreme de bine. Banii vin din toate părţile, iar situația financiară se îmbunătăţeşte. Fţii pregătiţi să vă recunoaşteţi propriile greşeli.
Vărsător
La locul de muncă, aveţii toate şansele să vă atingeţi obiectivele pe care vi le-aţi impus. Aveţi grijă, însă, să nu vă lasaţi păcăliţi de prieteni fără scrupule.
Peşti
Vă reîncărcaţi cu energie şi toţi care au avut probleme cu somnul se vor simţi vindecaţi. În ciuda faptului că sînteţi prudenţi şi chibzuiţi cu banii, veţi avea tendinţa de a cheltui foarte mult.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *