Înaltă distincţie de stat la Nisporeni

Imagine: moldovenii.md

Imagine: moldovenii.md
Imagine: moldovenii.md

Un ordin ”Gloria Muncii” a ajuns, săptămîna trecută, la Nisporeni şi-l va purta, de acum încolo, cu mîndrie, Leon Buza, președintele Asociației Micului Business din Nisporeni. Înalta disctincţie de stat i-a fost acordată „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite faţă de stat, pentru muncă prodigioasă în domeniu şi înaltă măiestrie profesională”.
Leon Buza a primit ordinul din mîinile președintele țării, Nicolae Timofti, pe 8 noiembrie. ”Îmi pare bine că statul mi-a apreciat atît de înalt eforturile şi munca atît în calitate de întreprinzător, cît și de președinte al Asociației Micului Business”, a declarat pentru ”Expresul” Leon Buza, menţionînd că a trăit emoții deosebite în momentul în care a primit ordinul.
Deoarece aceasta este prima distincție cu adevărat valoroasă a omului de afaceri nisporenean, dînsul a spus că o va păstra ”în cel mai scump loc din casă, lîngă o icoană”. Leon Buza este în fruntea Asociației Micului Business de la Nisporeni de zece ani, iar în business a pășit cu 14 ani în urmă. În prezent, dînsul gestionează o întreprindere de panificație și o stație Peco, numărîndu-se printre cei mai de succes oameni de afacere din regiune.
Deși a recunoscut că noutatea privind decorarea lui Leon Buza i-a fost comunicată în premieră de ”Expresul”, şeful Secției Economie
Nisporeni, Vitalie Lazăr, s-a arătat satisfăcut de cele auzite, menționînd că ”este o mîndrie pentru Nisporeni că are asemenea oameni”.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *