Horoscop săptămînal. 18 – 24 noiembrie

horoscop 18 - 24 noiembrie

horoscop 18 - 24 noiembrieBerbec
Veţi avea nişte discuţii incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de nişte bănuieli… nu chiar nefondate. Cineva de la locul de muncă vă va cere bani cu împrumut.
Taur
Săptămîna va fi dedicată planurilor de călătorii şi posibil chiar punerii lor în practică, dar mai spre sfărşit. Va fi vorba de călătorii de agrement, nimic serios. Puţină relaxare nu strică.
Gemeni
Veţi fi tentaţi să vă aruncaţi în nişte jocuri amoroase complicate, care nu vă vor aduce decît necazuri. Profesional, veţi fi copleşiti de muncă şi chiar vă veţi schimba planurile de week-end.
Rac
Vi se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional. Trebuie să aveţi grijă cui oferiţi informaţii şi sfaturi, pentru că nu toţi cei care solicită astfel de favoruri le şi merită.
Leu
Situaţia financiară va fi una medie. Atenţie mare în dragoste: astrele vă sînt favorabile, dar puteţi avea probleme din cauza unor chestiuni de orgoliu.
Fecioara
Astrele vor fi deosebit de generoase, mai ales în privinţa banilor. Veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor, poate chiar de găsirea unui job mai bine plătit.
Balanţa
Staţi bine în toate domeniile. E posibil să încercaţi să îmbinaţi dragostea cu munca, adica să începeţi un proiect împreună cu partenerul de viaţă. Vă veţi bucura de o creştere a venitului.
Scorpion
Acest început de săptămînă va veni cu oferte profesionale excelente, dar şi cu nişte eforturi financiare serioase. În schimb, dragostea vă va umple sufletul.
Săgetător
Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricît de modestă, pentru că nu vi se vor oferi prea multe opţiuni în viitorul apropiat.
Capricorn
Săptămîna e foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiati. Orice proiect sau investiţie comună se va finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor.
Vărsător
Veţi fi extrem de ocupaţi în aceste zile, pregatindu-vă proiectele de carieră sau studii. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfîrşitul săptămînii.
Peşti
Veţi fi printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Se pare că veţi avea succes în tot ce veţi întreprinde, atît în dragoste cît şi în cariera profesională.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *