O călătorie fulger în Germania

Ilie Rău, preşedintele raionului CălăraşiDoi înalţi demnitari călărăşeni – preşedintele raionului, Ilie Rău, şi primarul oraşului, Nicolae Melnic, s-au aflat, săptămîna trecută, în Germania. A fost o vizită-fulger, zic ei.
Fiind întrebat de scopul acestei deplasări, Ilie Rău a declarat scurt: „Vizita a purtat un caracter  oficial, avînd drept scop principal consolidarea relaţiiilor frăţeşti cu oraşul german Schkeuditz, dar şi cu localitatea Villefranche din Franţa”.
Reamintim că oraşul Călăraşi are încheiate, de ani buni, acorduri de fraternitate cu cele două oraşe. Preşedintele a promis că va oferi mai multe amănunte după  vizita de răspuns a capilor oraşelor respective, aşteptată la Călăraşi pe 13 octombrie, de sărbătoarea „Toamna de Aur”.
Şi primarul de Călăraşi, Nicolae Melnic, fiind solicitat de reporterul „Expresul”, a declarat acelaşi lucru, specificînd că speră la o impulsionare a relaţiilor de frăţie şi prietenie între oraşul Călăraşi şi Schkeuditz, dar şi oraşul francez Villefranshe, cu care îi leagă o colaborare de aproximativ 40 de ani.
Cheltuielile de transport pentru cei doi oficiali au fost suportate de către Consiliul raional Călăraşi, iar de cazare şi mîncare – de către organizatori. Vizita a durat trei zile.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *