Horoscop săptămînal. 23 – 29 septembrie

horoscop 23 - 29 septembrie

horoscop 23 - 29 septembrieBerbec
Va trebui să vă adunaţi toată energia şi să gîndiţi pozitiv. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu veţi avea necazuri legate de bani. Dragostea e un subiect controversat.
Taur
Veţi fi cam iritabili şi puşi pe ceartă. Ar fi bine să staţi şi să analizaţi situaţia, pentru că ieşirile nervoase nu vor fi suportate multa vreme de cei din jur.
Gemeni
Discutaţi din nou despre bani. Nu ca scop, nu e vorba de vreo sumă anume pe care v-o propuneţi ca ţintă, ci ca mijloc de a rezolva nişte probleme de alta natură.
Rac
Veţi cunoaşte multă lume, veţi ieşi des, vă veţi distra. Această ieşire din normal vă va prinde foarte bine, mai ales celor care muncesc mult. Banii nu vă vor stresa.
Leu
Nişte nelămuriri sentimentale vă vor obseda în zilele următoare: vă veţi simţi nesiguri, veţi cere în mod repetat partenerilor dovezi ale iubirii pe care v-o poartă.
Fecioara
Săptămîna va fi caracterizată de confuzie totală. Vi se vor oferi tot felul de ocazii, veţi primi tot felul de propuneri care nu ascund, de fapt, decît un lung şir de probleme.
Balanţa
Starea sufletească va fi pozitivă, deşi punctată de uşoare emoţii. Banii vor fi suficienţi dacă veţi şti să-i gestionaţi corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile.
Scorpion
O mică dezamăgire legată de bani va umbri începutul acestei săptămîni, dar sînteţi nişte luptători, aşa că vor depăşi repede momentul. Dragostea se va face simţită şi ea.
Săgetător
Veţi avea mai mult chef să vă ocupaţi de voi înşivă. Acest lucru vă va face foarte bine din punct de vedere psihic, vă va remonta şi vă va ajuta să fiţi mai calmi şi mai binedispuşi.
Capricorn
Aveţi în continuare baftă la tot ceea ce înseamnă schimbări însemnate în modul de viaţă: încercaţi să puneţi totul în ordine, începînd cu gîndurile. Veţi fi ţinta unor invidii.
Vărsător
Se vor face unele încercări insistente de a vă zgudui viaţa, mai ales în domeniul sentimental. Trebuie să fiţi atenţi şi să nu credeţi bîrfelor. Pot apărea şi unele conflicte mici.
Peşti
Este foarte important ca să vă păstraţi calmul în această săptămînă, deoarece veţi fi confruntaţi cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *