Un parc nou la Călăraşi

Imagine simbol: zupernews.wordpress.com

Imagine simbol: zupernews.wordpress.com
Imagine simbol: zupernews.wordpress.com

Peste 381 de mii de lei – atît valorează lucrările de restaurare şi amenajare a parcului din centrul Călăraşiului. Alei iluminate şi bănci noi, tobogane, balansoare şi scrinciobe pentru copii, flori şi coşuri noi de gunoi, un havuz care-ţi mîngîie ochii şi un perete masiv pictat în stil graffiti de către un grup de voluntari – toate acestea sînt prezente aici.
Readucerea la viaţă a parcului călărăşean a fost posibilă, graţie unei campanii impresionante, cu genericul: “Donează pentru parcul tău”, care s-a desfăşurat în prima jumătate a anului curent.
Lilia Raţă, specialist pentru atragerea proiectelor de dezvoltare a oraşului din cadrul primăriei Călăraşi, spune că “scopul a fost crearea, chiar în inima urbei, a condiţiilor optime de odihnă şi recreere pentru copiii şi maturi”.
Potrivit dînsei, finanţarea a fost din mai multe surse. Corpul Păcii a donat 28 mii de lei, contribuţia agenţilor economici din oraş a fost de 33,6 mii de lei. Primăria a alocat circa 320 de  mii de lei.
Numele tuturor celor care au contribuit financiar la această reconstrucţie a parcului şi-au găsit locul pe un panou de onoare, instalat, pentru văzul tuturor, în holul Pirmăriei Călăraşi, cu mulţumirile de rigoare.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *