Prestaţii frumoase la un turneu de tenis

tenis de masaŞi tenismenii călărăşeni, şi cei ungheneni au avut o prestaţie frumoasă la Turneul Internaţional la tenis de masă, ediţia a X-a, care a avut loc în perioada 20-23 iunie la Izmail, Ucraina. Sportivii noştri au concurat cu alţi circa 200 de tenismeni din Belarus, Rusia, Ucraina.
Călărăşenii s-au întors cu un rezultat foarte bun, din punctul de vedere al antrenorului, Alexandru Radu. Din cinci sportivi participanţi, s-au întors acasă cu locuri premiante trei dintre ei. Vasile Harea, la categoria băieţi anul nașterii 2002 şi mai mici, s-a clasat pe locul I. Dintre fete, la categoria anul naşterii 2002 şi mai mici, Valeria Sturza a ocupat locul II. Iar la categoria de vîrstă cu anul naşterii 1998-1999, locul III i-a revenit Liei Buşilo. Antrenorul călărăşenilor susţine că prestaţia sportivilor a fost la cel mai înalt nivel. Cu atît mai mult că Vasile Harea, a devenit anul trecut şi campion absolut al Moldovei. Cu o perspectivă destul de mare este şi sportiva Valeria Sturza. Alexandru Radu a ţinut să mulţumească primăriei oraşului Călăraşi pentru susţinerea financiară, în special primarului, Nicolae Melnic.
Şi unghenenii s-au clasat pe poziţii înalte. La categoria de vîrstă a.n. 2003 şi mai mici, Ecaterina Toloacă a ocupat locul IV în finală, după ce i-a învins pe toţi în grupa sa de competiţii. La aceeaşi categorie şi Igor Muşet a obţinut locul I în grupă şi locul V în finală. La categoria de vîrstă a.n. 1998-2000, Eugeniu Cibotaru a ajuns, fără probleme, în finală, fiind la un pas de medalia de aur. Nu a putut însă să-l învingă pe candidatul în maeştri, Nicolae Galînschi din Izmail.
Anterior, tot în iunie, Igor Muşet a participat la Turneul Internaţional „Olimpicul” din Bălţi, cucerind medalia de bronz la categoria sa de vîrstă.
Antrenorul unghenenilor, Vasile Adam, s-a declarat satisfăcut de prestaţia discipolilor săi, mulţumind, totodată, Primăriei Ungheni şi părinţilor pentru suportul financiar.
Natalia Junghietu, Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *