Accident rutier cu năbădăi la Vătămăneasa

Imagine simbol: realitatea.net -

Imagine simbol: realitatea.net -
Imagine simbol: realitatea.net –

Pe 30 iunie, în satul Vătămăneasa, localitate din suburbia oraşului Călăraşi, s-a produs un accident rutier cu implicarea unei camionete de marca Ford. Prin neadaptarea vitezei pe un carosabil umed şi la o viteză excesivă admisă de către șofer, camioneta a derapat de pe carosabil şi s-a răsturant într-un şanţ.
Sosiţi la faţa locului reprezentanţii serviciului de Supraveghere tehnică şi accidente  rutiere ai Secţiei Securitate Publică din cadrul Inspectoratului raional de Poliţie Călăraşi, după documentarea cazului, au însoţit conducătorul la spital pentru a recolta probele biologice în scopul stabilirii nivelului de alcoolemie. Șoferul iniţial a acceptat invitaţia, dar, odată ajuns la spital, l-a agresat fizic pe unul din poliţişti  și a părăsit instituţia fără a i se lua probele necesare.
Oleg Chilinciuc, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, spune că acţiunea de refuz a conducătorului auto, a fost  catalogată de oamenii legii drept un act de huliganism ce implică respectiv o răspundere penală pentru autorul acestei fapte. Dacă va fi dovedită vina el va suporta o amendă usturătoare, a mai precizat sursa citată
CĂLĂRAȘI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *