Horoscop săptămînal. 8 – 14 iulie

horoscop 8 - 14 iulie

horoscop 8 - 14 iulieBerbec
Un început de săptămînă promiţător, cu noi provocări în domeniul carierei. În familie sînt aşteptate evenimente importante care vor aduce multă bucurie.
Taur
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Economi şi calculaţi din fire, nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare.
Gemeni
Tot ce v-aţi propus aţi reuşit, iar săptămîna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Financiar este o perioadă propice investiţiilor.
Rac
Se preconizează o săptămînă plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei.
Leu
Aveţi nevoie în această săptămînă mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi foarte predispuşi la depresii.
Fecioara
Se pare că nici ordinea, nici spiritul organizatoric nu vă mai poate salva de critica şefilor care se declară nemulţumiţi total de prestaţia dumneavoastră la locul de muncă.
Balanţa
În săptămîna care urmează orice poate fi cuvîntul de ordine, mai puţin echilibrul. Financiar staţi foarte bine, tocmai de aceea vă puteţi permite o vacanţă.
Scorpion
Este o săptămînă favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afara ţării. Mai puţin bine este aspectat domeniul financiar.
Săgetător
În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, vă daţi în sfîrşit silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere şi maturitate.
Capricorn
Aveţi mult de lucru în acestă perioadă. Important este că partenerul de viaţă vă înţelege şi vă ajută în toate deciziile luate.
Vărsător
La serviciu vă veţi simţi probabil copleşiţi de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio.
Peşti
Se prevede un început de săptămînă destul de relaxat din punct de vedere profesional. În familie e posibil să apară careva discuţii legate de planul financiar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *