O zi în care copilăria a fost la ea acasă

Imagine simbol: www.pulsmedia.eu

Imagine simbol: www.pulsmedia.eu
Imagine simbol: www.pulsmedia.eu

Duminica trecută, pe 2 iunie, copilăria și-a făcut viză de reședință în satul Zberoaia. Pe tot parcursul zilei, în parcul din localitate a răsunat muzica, iar glasurile vesele de copii i-au făcut pe cei prezenţi să zîmbească fericiţi. Sărbătoarea dedicată Zilei internaționale a ocrotirii copilului a fost evenimentul principal al satului, la care a venit și mic și mare.
”A devenit deja o tradiție să sărbătorim cu mult fast Ziua copilului”, a declarat, pentru ”Expresul”, Damian Pîrlici, primarul satului, subliniind că dînsul personal se ocupă, deja al optulea an consecutiv, de organizarea evenimentului respectiv. ”Copiii sînt viitorul nostru și trebuie să ni-l asigurăm prin lucruri frumoase pe care, sper, ei le vor prelua de la noi”, a subliniat  primarul.
În acea zi, darurile pentru copiii din localitate au curs rîu – zece cutii mari de jucării, 22 de kilograme de ciocolată dintre cea mai gustoasă și încă multe alte surprize care mai de care frumoase. De exemplu, la concursul bicicliștilor, Vasile Barbălată, un băiat în vîrstă de 15 ani, a primit, în calitate de premiu mare, o bicicletă. A fost cel mai fericit, iar Ziua Copilului din acest an, cu siguranță, o va ține minte pentru toată viața.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *