Horoscop săptămînal. 24 – 30 iunie

horoscop 24 - 30 iunie

horoscop 24 - 30 iunieBerbec
O săptămînă excelentă din punct de vedere financiar. O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii.
Taur
Păşiţi cu dreptul în această săptămîna, sînteţi plini de vitalitate, aveţi o energie molipsitoare. Financiar, veţi putea suferi uşoare pierderi.
Gemeni
Se anunţă o perioadă fastă cuceririlor. În carieră, să urmaţi dictonul: cu paşi mici, dar siguri, şi veţi obţine rezultate nesperate, fără prea mult efort.
Rac
Puteţi avea stări psihice oscilante care îl vor deruta pe partenerul de viaţă, riscînd astfel izbucnirea unor conflicte. Nu disperaţi.
Leu
Veţi avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială, datorită unei nervozităţi accentuate cauzate de stresul din ultima perioadă.
Fecioara
Se anunţă o săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte.
Balanţa
În această săptămînă sînteţi asaltate de o serie de probleme în carieră, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-aţi tot amînat.
Scorpion
Sînteţi preferaţii zodiacului în săptămîna aceasta. Financiar, staţi excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită.
Săgetător
Urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte şi activităţi. Trebuie acordată o atenţie sporită sănătăţii. În dragoste lucrurile merg bine.
Capricorn
Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, îşi găsesc rezolvarea, mulţumirile revenindu-i unui bun prieten care v-a ajutat.
Vărsător
Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo, ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci aveţi pe cineva aproape care vă poartă de grijă.
Peşti
Se preconizează o săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceţi bine, în cariera veţi avansa ori veţi obtţne o mărire de salariu binemeritată.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *