Din stradă direct în lac

Lacul DeliaChiar dacă pînă la începutul sezonului de scăldat mai este ceva timp, un tînăr de 28 de ani, din Ungheni a dat startul chiar recent, pe data de 30 martie. Pe la ora 21.20, el a plonjat în lacul Delia împreună  cu… automobilul său, de model Mitsubishi Lancer. Din viteză, șoferul s-a trezit  din stradă direct în lac.
”Accidentul s-a produs din cauza imprudenței conducătorului auto. Neavînd experienţa necesară de conducere, nu a reuşit să se descurce în momentul în care a nimerit într-o situație neprevăzută, favorizată de drumul alunecos din preajma lacului. El nu s-a încadrat într-o curbă și s-a pomenit în iaz, la doi metri de mal”, a explicat Ghenadie Ciubarcă, inspector al serviciului supraveghere tehnică și circulație rutieră a Secției securitate publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni.
Se pare că tînărul s-a născut în cămaşă, căci s-a ales, de pe urma acestui accident, doar cu o sperietură bună și o răceală ușoară. El a reuşit să iasă din automobilul ”înecat” prin geam.
Pentru a scoate unitatea de transport din apă, a fost nevoie de mai bine de o oră şi de două autospeciale ale Direcției Situații Excepționale Ungheni.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *