Un mărțișor cultural pentru doctorii din Ungheni

În fotografie: lucrări ale doctorului Aurelia Şerbu

În fotografie: lucrări ale doctorului Aurelia Şerbu
În fotografie: lucrări ale doctorului Aurelia Şerbu

Angajații Spitalului raional Ungheni au avut parte, în prima zi de primăvară, de o surpriză de proporţii. Venind la şedinţa tradiţională de dimineaţă, ei au fost întîmpinaţi de un grup de profesori de la Școala de muzică din localitate, care le-au adus în dar un mărțișor muzical.
”Niciodată ziua noastră de muncă nu a început atît de frumos ca astăzi și niciodată parcă primăvara nu a început atît de frumos ca în acest an”, a declarat Lidia Crăciun, directoarea spitalului, după care a ținut să le mulțumească oaspeților pentru surpriza oferită doctorilor. ”Ne-am umplut de energie pozitivă, pe care o vom duce pe pe întreaga durată a primăverii”, a mai adăugat dînsa.
Concertul matinal din acea zi a fost ornamentat cu o expoziție de lucrări în biser, confecționate de medicul infecţionist Aurelia Șerbu, dar şi cu picturi ale elevilor de la Școala de arte plastice din Ungheni, o bună parte dintre care sînt copii ale cadrelor medicale de la spital.
Aurelia Şerbu a recunoscut că a fost pentru prima dată cînd şi-a expus lucările spre aprecierea colegilor și că a avut emoţii mari.
Surpriza zilei de 1 martie la Spitalul raional Ungheni a fost organizată de către membrii sindicatului. ”Acest eveniment îl putem numi flash-mob cultural. Ne-am dorit să-i facem pe colegi să aprecieze frumosul”, a explicat Eleonora Morteanu, membră a Comitetului sindical al spitalului.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *