Un BMW căutat de Interpol depistat în punctul de trecere Sculeni

imagine simbol/ sursa: borde.gov.md

imagine simbol/ sursa: borde.gov.md
imagine simbol/ sursa: borde.gov.md

Un autoturism de model BMW 320D, estimat la o valoare de aproximativ 14 mii euro, a fost reţinut de către poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Sculeni, deoarece figura ca fiind furat din Italia.
Astfel, la data de 7 februarie, în cadrul formalităţilor specifice de control a frontierei s-a prezentat o persoană cu dubla cetăţenie, a Republicii Moldova şi România, în vârstă de 27 ani, la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare italiene.
Având suspiciuni cu privire la provenienţa mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date a Interpol, constatând că maşina figurează ca fiind furată în Italia, din ianuarie 2013.
Totodată, în urma cercetărilor preliminare s-a aflat că BMW-ul a fost procurat în leasing din Italia, iar şoferul, proprietar al autoturismului, nu cunoştea că acesta se află în căutare.
Materialele de reţinere şi mijlocul de transport au fost transmise Comisariatului de poliţie Ungheni, pentru cercetările ulterioare şi aplicarea măsurilor legale ce se impun.
Sursa: Poliția de frontieră a Mai al RM


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *