Start plombării străzilor din Ungheni

Imagine simbol / Sursa: amatorul.blogspot.com

Imagine simbol / Sursa: amatorul.blogspot.com
Imagine simbol / Sursa: amatorul.blogspot.com

Chiar dacă e încă iarnă, chiar dacă e frig şi umezeală, Primăria Ungheni a pornit o acțiune de reparare a străzilor. În acest sens, au fost achiziționate cîteva zeci de tone de asflat rece pentru a acoperi gropile ce au apărut ca urmare a fenomenului de îngheţ-dezgheţ.
Este o premieră pentru Ungheni utilizarea asfaltului rece pentru plombare. Acesta, susţin specialiştii, poate fi folosit atît la temperaturi scăzute, cît și în condiții de umiditate ridicată. Totodată, nu necesită maşini speciale pentru compactare. Plombarea poate fi realizată manual, iar autoturismele pot să meargă imediat pe asfaltul turnat.
Astfel, în urma lucrărilor de plombare, traficul rutier nu va fi perturbat.
“Drumurile din oraș au fost afectate substantial, mai ales acolo unde nu a fost refăcut covorul asfaltic de ani de zile”, a recunoscut primarul Alexandru Ambros. Potrivit dînsului, vor fi remediate, într-o primă fază, problemele existente pe străzile unde se circulă cel mai intens. Ulterior, vor fi plombate și celelalte străzi și stradele.
Menționăm că lucrările au început săptămîna aceasta și vor continua în condițiile în care vremea permite intervențiile pe partea carosabilă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *