Trofee „Mercuriul de aur”, medalii de aur de la concursul „Marca comercială”

Zona Economică Liberă „Ungheni-Business”Zona Economică Liberă „Ungheni-Business” și Uniunea de întreprinderi ”Acvila-Grup”, sub a cărei umbrelă își dezvoltă afacerea și întreprinderile unghenene ”Moldabela”, ”Filatura” și ”Covoare-Ungheni”, au primit Premiul Mare „Mercuriul de Aur” a concursului ,,Marca comercială a anului 2012″.
Evenimentul s-a produs pe data de 31 ianuarie, în cadrul Expoziţiei naţionale „Acvila-Grup”, la o ceremonie festivă, la care a fost prezentă toată elita antreprenoriatului moldovenesc, dar și înalți oficiali de stat. Distincția principală a concursului respectiv i-a fost decernată Zonei Economice Libere la categoria ”Mărfuri și servicii”, nominația ”Export”, iar  Uniunii de întreprinderi  ”Acvila-Grup” – pentru diversitatea mărfurilor, în aceiași nominație.
„Este un rezultat foarte bun pentru Ungheni”, a subliniat Serghei Cladco, directorul filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie.
Anul acesta, pentru prestigiosul trofeu al concursului, organizat de Camera de Comerț și Industrie din Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, au concurat 82 de întreprinderi, dintre care aproape 50 au fost distinși cu Premiul Mare ”Mercuriul de Aur”.
În aceeaşi zi, consiliile raionale Călăraşi şi Ungheni au primit medalii de aur pentru prezentări performante la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”. Călăraşiul e la primul său succes de acest gen. Pînă acum, au primit doar diplome de participare la expoziţie. Acum, în premieră, au obţinut medalia de aur. „Avem cu ce ne lăuda. Această medalie ne face să ne simţim mult mai importanţi, mai ales că distincţia respectivă a fost oferită unui număr mic de participanţi”, a declarat pentru „Expresul” Boris Cucu, şeful Secţiei economie Călăraşi.
La Ungheni, medalia de aur a venit a doua oară consecutiv. Iulia Pancu, vicepreşedintele raionului, s-a arătat mîndră de performanţa obţinută, menţionînd că administraţia raională face tot posibilul pentru a încuraja agenţii economici să participe la această expoziţie.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *