Curățenie generală la ”AVE-Ungheni”

salubrizare
Imagine simbol

Două zile și jumătate de lucru plus 4700 de lei – atît a costat curățenia generală, inițiată, săptămîna treciută, de către Întreprinderea de salubrizare „AVE-Ungheni”.
Astfel, în urma acestei proceduri de igienizare, au rămas curate-lună 78 de puncte de colectare a deșeurilor din oraș și, respectiv, 320 de containere pentru gunoi. În ajutor le-a venit Direcția Situații Excepționale Ungheni, care a acordat în acest sens o autospecială cu apă astfel că „spălarea” s-a produs sub presiune.
Potrivit lui Mark Zweig, administratorul întreprinderii, în timp ce angajații ”AVE-Ungheni” își îndeplinesc conștiincios datoria față de cetățeni, aceștia din urmă, în multe cazuri, nu se grăbesc să achite plata pentru serviciile gunoierilor. Potrivit dînsului, datoriile față de ”AVE-Ungheni” au ajuns la 300 de mii de lei. ”Acești bani s-au acumulat cu încetul, iar cele mai mari datorii variază între 500 și 1000 de lei”, a specificat Mark Zweig, menționînd că unii cetățeni nedisciplinați nu au achitat plata lunară pentru serviciile de salubrizare mai bine de doi ani.
După mai multe încercări de a restitui pe cale amiabilă pagubele aduse întreprinderii, Mark Zweig a ajuns la concluzia că lupta cu răuplatnicii din Ungheni nu va avea sorți de izbîndă, dacă nu vor fi sesizate organele de drept.
De acum încolo, susține dînsul, în cazul nerespectării condițiilor de plată prevăzute în contractele individuale, neînțelegerile urmează a fi soluționate în judecată.
UNGHENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *