Şi-a mutilat corpul cu ţigări, pentru a nu fi observat de colaboratorii vamali

Suursa: customs.gov.md

Suursa: customs.gov.md
Sursa: customs.gov.md

Un cetăţean român a recurs la o metodă specială pentru a transporta ilicit ţigări în România.
În ultimele 24 de ore, colaboratorii postului vamal Sculeni-Sculeni, au anihilat cu succes o tentativă de transportare a ţigărilor peste frontiera Republicii Moldova.
În cadrul controlului vamal efectuat asupra unui autocar care circula pe ruta regulată Chişinău -Braşov, colaboratorii postului vamal Sculeni-Sculeni au observat un cetăţean suspect, avînd o corpolenţă stranie.
Astfel, în cadrul controlului corporal, colaboratorii vamali au depistat circa 100 pachete de ţigarete în asortiment, disimulate cu multă grijă sub hainele acestuia.
Bărbatul, în vîrstă de 37 de ani, a fixat ţigările cu ajutorul unui lipici, iar pentru a nu da de bănuit colaboratorilor vamali, a îmbrăcat mai multe haine groase.
Pe acest caz, organul vamal a întocmit un proces-verbal în conformitate cu art.287 al.10, Cod Contravenţional al RM cu aplicarea unei amenzi de pînă la 1500 lei şi confiscarea produselor de tutungerie.
NOTĂ: pe parcursul ultimelor 24 de ore de către colaboratorii vamali au fost anihilate alte 6 tentative de trecere ilicită a mărfurilor peste frontiera Republicii Moldova.
Serviciul Vamal al RM


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *