“Despre ea” cu o domnişoară pe cinste

El raduInterpretul EL Radu îşi doreşte în rolul principal, pentru clipul la noua sa piesă, “Despre ea”, o fată frumoasă, inteligentă şi – de ce nu? – ungheneancă. “Nu neg: Ungheniul are fete frumoase, carismatice şi inteligente”, ne-a spus. În plus, şi el îşi trage rădăcinile de la Ungheni, din satul Pîrliţa.
Castingul pentru selectarea celei mai potrivite domnişoare deja a fost anunţat. Doritoarele pot expedia cîteva poze şi CV-ul pe adresa: elradu.project@gmail.com. Ulterior, după 15 februarie, o comisie specializată va selecta finalistele. Acestea vor fi invitate la un interviu, la Chişinău. „Să vedem cît de mult îşi doresc rolul”, a explicat EL Radu.
Pentru a avea şanse de a fi alese, domnişoarele trebuie să aibă înălţimea între 165 şi 173 cm. Şi încă un detaliu: cele ce vor trece în etapa a doua, chiar dacă nu vor ajunge să joace rolul central în clip, vor avea acces liber la lansarea oficială a acestuia, într-un local din Chişinău.
Chiar în prima săptămînă, EL Radu a primit peste 80 de cereri de la domnişoare din toată ţara. “Nu mă aşeptam să fie atît de multe”, a recunoscut. Nu ar strica să fie şi mai multe. Cine ştie, poate că are norocul să fie selectată chiar o ungheneancă. Sau poate cineva din Nisporeni ori Călăraşi.
Clipul, despre care, deocamdată, nu se dau detalii, va fi lansat pe 26 aprilie, cînd interpretul va împlini 26 de ani.
EL Radu (Radu Gulica) s-a născut într-o familie de pedagogi. În 2005, absolveşte liceul din localitatea sa de baştină, apoi studiază la Facultatea de limbi străine a Universității de Stat din Chișinău. În 2008, îşi începe cariera muzicală. Peste un an, în 2009, la Festivalul Internațional de Muzică „Slaveanskaia Zvezda” din Rusia, obţine Premiul special pentru „Cea mai originală piesă”. În 2012, a avut o colaborare cu Geta Burlacu, cîntînd în duet piesa „Amintiri”.
„Despre ea” este ultima sa piesă, o baladă pop-rock. Muzica îi apaţine unui alt unghenean talentat, Ivan Lincovsky Jr., iar versurile au fost scrise, ca, de altfel, la multe alte piese, de însuşi interpretul. EL Radu doreşte să-şi lanseze clipul la piesa „Despre ea” şi în România.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *