Rețete culinare. Salată „Briza”

Irina CaducencoIngrediente:
O jumătate de varză de Pechin, 300 gr piept de pui fiert, o ceapă, un kiwi, 200 gr ananas conservat, 3 ardei dulci de diferite culori, ulei, maioneză.
Mod de preparare:
Se pregăteşte un vas de sticlă. Varza de Pechin se taie pai, ceapa se taie semiinele, se amestecă  ambele ingrediente, peste care se toarnă ulei şi se pune primul strat în vasul pregătit anterior. Apoi se amestecă ananasul cu pieptul de pui tăiat în cubuleţe şi se pune cel de-al doilea strat. Iar ardeiul dulce şi kiwi se taie la fel în cubuleţe, se amestecă bine şi se pune în cel de-al treilea strat. Poftă bună!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *