Încă un trofeu ”Ring Star” în palmaresul ”Do-Re-Micilor” din Ungheni

Nicoleta Costiuc , do-re-micii
În fotografie: Nicoleta Costiuc

Nicoleta Costiuc , do-re-micii
În fotografie: Nicoleta Costiuc

Bucurie mare în familia tinerelor talente de la Studioulmuzical ”Do-Re-Micii” de la Palatulde cultură din Ungheni. Pe 6 decembrie, în  finala sezonului muzical 2012 al concursului ”Ring Star” de la postul de televiziune ”Moldova 1”a răsunat un nume unghenean.
Este vorba de Nicoleta Costiuc, o fetiță de șase anişori de la grădinița ”Tereza Sobolevschi” din Ungheni, care a devenit deținătoarea trofeului ”Ring Star” la secțiunea 6-9 ani.
”În ultimii ani, s-a format deja o tradiție ca cineva dintre discipolii noştri să ajungă în marea finală a unicului concurs muzical televizat din țara noastră”, a subliniat Aliona Popovici, conducătoarea Studioului ”Do-Re-Micii”. Dînsa s-a arătat satisfăcută de performanţa Nicoletei, spunînd că nu s-a îndoit nici pentru o clipă de felul cum se va prezenta ea la acest concurs.
De notat că la Ungheni mica steluţă a avut o mulțime de susținători care au votat pentru ea, ajutînd-o astfel să treacă învingătoare prin toate etapele concursului. ”Concurența a fost mare, dar am reuși, fiindcă sîntem cei mai buni”, a punctat Aliona Popovici.
S-au simţit mîndri şi în culmea fericirii, în aceste zile, și părinții Nicoletei. Ei au început să  investească în dezvoltarea talentului muzical al fiicei lor cu trei ani în urmă. ”Am trăit emoții de nedescris de fiecare dată cînd îmi vedeam fetița la televizor”, povestește, vădit emoționată, Cristina Costiuc, mama Nicoletei, după care subliniază că acest trofeu „Ring Star” reprezintă o pistă de lansare a fiicei sale în lumea muzicii.
Nicoleta Costiuc a evoluat la concurs cu cîntecele ”Noi visăm”, ”Prietenii mei” și ”Pisilă”. Ultima a nimerit şi în topul celor cinci piese ale anului 2012 de la ”Ring Star”.
De notat că discipolii studioului „Do-Re-Micii” au adus la Ungheni deja patru trofee de la emisiunea ”Ring Star”. Cu siguranţă, nu se vor opri aici.

Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *