Horoscop săptămînal. 7- 13 ianuarie

horoscop 7 - 13 ianuarie

horoscop 7 - 13 ianuarieBerbec
Săptămîna începe într-o notă decisivă, stelele ajutîndu-te să realizezi ce ţi-ai propus. Un proiect nu decurge cum ţi-ai dori. Nu te enerva, aşteaptă ca lucrurile să se limpezească.
Taur
Aşteptările tale vor fi afectate de un eveniment ciudat sau o schimbare radicală. Însă pe la mijlocul săptămînii ai parte de mai multă pace, dragoste şi înţelegere.
Gemeni
Pune-ţi mintea la contribuţie, mai ales că eşti în formă din punct de vedere intellectual. Fiecare sferă a vieţii tale va avea de beneficiat de pe urma isteţimii tale.
Rac
Bugetul tău necesită atenţie la începutul acestei săptămîni. Nu ai dispoziţie pentru a te ocupa de date şi cifre. Totuşi, nu ignora aspectele financiare, pentru că rişti foarte mult.
Leu
De obicei, ai destul de mult control asupra lucrurilor, însă la începutul acestei săptămîni trebuie să ştii cînd să laşi lucrurile să se manifeste.
Fecioara
La începutul acestei săptămîni încearcă să adopţi o perspectivă mai detaşată. Ocupă-te mai mult de fapte şi mai puţin de sentimente confuze. Nu exagera cu munca.
Balanţa
Toată lumea este dornică să discute cu tine. Anumite conexiuni şi analize pe care le faci în această perioadă este posibil să te surprindă.
Scorpion
La începutul săptămînii te gîndeşti la o schimbare radicală, fie în plan personal, dar şi profesional. În următoarele zile, stelele trimit pasiune şi atracţie în viaţa ta.
Săgetător
O moderaţie a energiei tale este cheia, iar cei din jur te văd ca fiind un ascultător receptiv şi implicat. Viaţa este o plăcere pentru oricine îţi este alături.
Capricorn
O problemă te îngrijorează. Nu insista asupra gîndurilor în această privinţă. Găseşte o modalitate de a merge mai departe, indifferent ce s-ar întîmpla.
Vărsător
Săptămîna va începe cu o lovitură, dar care îţi va oferi şansa să evoluezi. În zile ca acestea, poţi transforma lumea şi îi poţi ajuta pe cei din jur să facă la fel.
Peşti
Începe saptămîna cu unele lucruri plăcute care te-ar ajuta să te concentrezi. Sfîrşitul săptămînii este grozav pentru a finaliza un proiect.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *