Horoscop săptămînal. 21 – 27 ianuarie

horoscop 21 - 27 ianuarie

horoscop 21 - 27 ianuarieBerbec
Şi săptămîna aceasta luaţi viaţa în piept cu toată energia de care sînteţi în stare, dar v-aţi putea cheltui forţele în scopuri mai nobile decît cel profesional.
Taur
Nimic nu vă convine în săptămîna aceasta. Va fi o perioadă dificilă din punct de vedere al  comunicării. Tot ce puteţi face este să aşteptati să treacă.
Gemeni
Competiţia vă stimulează să scoateţi la iveală ce aveţi mai bun, fie că e vorba de zîmbetul fermecător, fie de replicile inteligente, dar uneori usturătoare.
Rac
Trebuie să acordaţi mai multă atenţie oportunităţilor pe plan profesional, nu lăsaţi să vă scape ocazia de a vă afirma ideile şi a vă exprima doleanţele.
Leu
Obişnuiţi să vă aflaţi în centrul atenţiei. Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă mai tensionată. Comunicarea rămîne, totuşi, esenţială.
Fecioara
În loc să vă frămîntaţi inutil aşteptînd nişte rezultate care întîrzie să apară, mai bine concentraţi-vă asupra lucrurilor mici, dar importante din jur.
Balanţa
Acţionaţi ca un mediator pentru cei din jur, cu proverbiala voastră înclinaţie spre echilibru, dar din cînd în cand ar trebui să aveţi grijă şi de nevoile proprii.
Scorpion
Planul profesional vă este complet indiferent şi, din păcate, acest lucru va avea consecinţe pe termen lung. Puţină atenţie şi un minim efort nu v-ar strica.
Săgetător
Nu rataţi noile ocazii care vi se vor oferi, este de-ajuns doar să deschideţi ochii mai bine. Învăţaţi să vă bucuraţi de viaţă alături de partener.
Capricorn
Puteţi relua orice metodă de relaxare neconvenţională, vă veţi simţi cu mult mai bine, dacă vă veţi rezerva cîteva momente numai pentru dumneavoastră.
Vărsător
Sănătatea va avea uşor de suferit din cauza regimului intens de muncă, dar nu e nimic serios şi se va putea rezolva cu cîteva zile de odihnă binemeritată.
Peşti
Nu staţi prea bine cu energia vitală în acest moment, puteţi avea stări de oboseală cronică şi migrene trecătoare. Vor trece însă în curînd.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *