VIDEO | Iarna îşi arată colţii! Mai multe maşini au fost blocate pe traseul Ungheni – Cetireni, din cauza troienelor

masini blocate din cauza zapezii
Captură: publika.md

Iarna îşi arată colţii. Din cauza nămeţilor, mai multe maşini şi autobuzesunt blocate pe traseul Ungheni-Cetireni. Oamenii care se află acolo spun că şirul autovehiculelor este de 2 kilometri şi, deocamdată, nu au beneficiat de ajutor din partea autorităţilor. Pe de altă parte, preşedintele raionului Ungheni afirmă că la faţa locului s-au deplasat autospeciale, care vor încerca să curăţe drumul.
„Suntem pe traseul Ungheni- Cetireni, suntem 2 km de maşini. Nu putem merge nici în sat, nici în oraş. Avem în maşină un copil de 4 ani. A apărut un tractor, dar nu poate curăţi căci este gheţuş. Noi de la ora 16.00 stăm blocaţi, dar maşinile din faţă stau de la 11 ziua. Ninge şi viscoleşte tare, iar troienele sunt aşa de mari, că nici tractoarele cu plugul nu pot trage maşina”, a declarat Elena Putina, persoană blocată în nămeţi.
Preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a menţionat că drumurile au fost curăţate, dar viscolul este prea mare.
„Sigur, cunoaştem care este situaţia. Se munceşte de dimineţă, dar din cauza viscolului cirtculaţia e intreruptă. Sunt două maşini de la poliţie, două tractoare, un T20 care presoară material antiderapant. Sper că în jumătate de oră familiile respective să fie eliberate. Drumurile au fost curăţate, dar viscolul este prea mare”, a menţionat preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *