VIDEO | De la „Ecovit” pornire

brad UngheniUn brad de toată frumuseţea, înalt de 14 metri, a fost instalat în Piaţa Independenţei din Ungheni în ultima decadă a lui decembrie. Ca să le aducă bucurie unghenenilor, mai ales celor mici, s-a decis ca pomul de Crăciun să fie împodibit ca la carte. În acest scop, au fost procurate noi globuri şi instalaţii de iluminat în sumă de circa 40 mii de lei. Bradul a fost achiziţionat de la „Ecovit”, fabrica de conserve din Ungheni.
„Aveau pe teritoriul lor un brad care deja îi deranja. L-am cumpărat noi, contra sumei de 3200 de lei”, ne-a spus primarul Alexandru Ambros.  Dînsul a subliniat că-şi doreşte pentru ungheneni tot ce-i mai frumos, dar că regretă faptul că unii dintre ei, an de an, sustrag globurile din bradul central.
Şi pentru acest an a fost pregătit un program special, iar noul an va fi întîmpinat, ca de obicei, cu multă veselie şi focuri de artificii. Tot pentru sărbătorile de iarnă, Primăria Ungheni a cheltuit 118 mii de lei, bani folosiţi la achiziţionarea cadourilor pentru micuţii de la grădiniţe şi din clasele primare ale şcolilor din oraş.
Pe 28 decembrie, organizează şi o sărbătoare pentru conducătorii instituţiilor publice, pentru consilieri, pentru agenţii economici. Pentru a le face seara mai frumoasă, la eveniment sînt invitaţi Olga Ciolacu şi Igor Cuciuc. Sărbătorile de iarnă se vor încheia la Ungheni pe 14 ianuarie, cînd pomul de Crăciun din Piaţa Independenţii va fi scos.
Lucia Bacalu  Video: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *