Au spus DA pentru sănătate şi au cîştigat

Imagine simbol / Sursa: ziarul21.ro

25 de elevi ai Şcolii de arte plastice din Nisporeni au participat la concursul naţional de desen  din cadrul campaniei „Promovarea modului sănătos de viaţă” – 2012, organizat sub egida Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM).
“Concursul a fost destul de rigid, urmînd ca desenele realizate să promoveze  mesajele companiei, adică propagarea unui mod de viaţă sănătos, ceea ce înseamnă alimente sănătoase,   sport, un stil de viaţă activ, controlarea stărilor ce provoacă stresul, profilaxia, abandonarea obiceiurilor dăunătoare, menţinerea salubrităţii mediului înconjurător”, a explicat Mihai Bortă, directorul Şcolii de arte plastice din Nisporeni.
Elevii şcolii s-au descurcat de minune, căci din cei 18 învingători trei au fost de la Nisporeni. Este vorba de Alexa Ţugulea, Corina Ţopa şi Corina Necula. Toate trei au cîştigat cîte o bicicletă cu coş pentru alimente, care le-au fost înmînate oficial pe 13 decembrie. Cu această ocazie, reprezentanţi ai CNAM s-au deplasat la Nisporeni, oferindu-le o surpriză de zile mari şi celorlalţi participanţi. Cu toţii au primit cîte un stick de memorie. Cîte un stick de memorie le-a fost înmînat şi profesorilor celor 25 de elevi. Oaspeţii chişinăueni au transmis şi un mesaj al juriului: tineiri nisporeneni au prezentat cele mai bune lucrări.

Ina Landa
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *