Zilele uşilor deschise la Centrul pentru copii şi tineri „Casa pentru toţi”

Casa pentru totiStimaţi cetăţeni,
Primăria oraşului Ungheni, Centrul „Casa pentru toţi” vă invităla Ziua uşilor deschise, în perioada 26 noiembrie – 3 decembrie, în fiecare zi în afară de sîmbătă şi duminică, între  orele 9.00 – 17.00.
Adresa Centrului „Casa pentru toţi”: or. Ungheni, str. Bernardazzi, 1
Telefon de contact: 023626487; 023626073.
Centrul „Casa pentru toţi” a fost deschis în anul 2002. Scopul instituţiei este de a oferi copiilor şi tinerilor ce se confruntă cu probleme de integrare socială o gamă largă de servicii speciale din domenile psihopedagogic şi social.
În cei zece ani de activitate, s-au făcut foarte multe pentru copiii aflaţi în dificultate, pentru copiii cu nevoie speciale. Ultimul eveniment de anvergură s-a produs la 31 mai 2012, cînd a fost inaugurat un nou serviciu pentru tineri cu dizabilităţi, care pune accent pe integrarea socială şi orientarea vocaţională a acestora.
Zilele uţilor deschise la Centrul pentru copii şi tineri „Casa pentru toţi” au ca scop:

  • promovarea schimbării sociale la nivel de comunitate prin susţinerea copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi
  • familiarizarea comunităţii cu serviciile oferite copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi.

În cadrul acestor Zile va fi organizată şi o masă rotundă cu genericul „Integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi, realizări şi perspective”.
La Ziua uşilor deschise vor fi  invitaţi partenerii care au susţinut şi susţin activitatea Centrului, reprezentanţi ai instituţiilor educaţionale, agenţi economici, mass-media, donatori, ONG-uri, precum şi toate persoanele interesate de activitatea Centrului.
În această perioadă, fiecare dintre noi va avea ocazia să procure obiecte de artizanat şi decorative, confecţionate de copiii şi tineri cu dizabilităţi.
Prin gestul de participare la Ziua uşilor deschise vom demonstra că fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu dizabilităţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *