Georgeta Voinovan în ospeție la ”Guguță”

Georgeta Voinovan, Abecedarul, Emilia Cucuruzac, Ungheni, gradinita "Guguta"
În fotografie: Georgeta Voinovan îi demonstrează Abecedarul său directoarei Emilia Cucuruzac.

Grădinița ”Guguță” din Ungheni a devenit, în ultimul timp, ca un magnet pentru numeroase personalităţi. Se pare că „de vină” este ospitalitatea celor de aici.
De acest lucru s-a convins și interpreta, textiera și compozitoarea Georgeta Voinovan, care a păşit pragul grădiniţei respective chiar recent. A venit cu un buchet de cîntece pentru copii, dar şi cu un proaspăt abecedar în versuri, dedicat preșcolarilor, realizat chiar de ea. Apropo, pe lîngă poezii, cartea mai conţine și un CD cu cîntece pentru cei mici.
„A fost o sărbătoare deosebită. Copiii, la final, nu se puteau despărți de oaspetele lor, care le-a cîntat și i-a distrat la maximum”, a menţionat Emilia Cucuruzac, directoarea grădiniței ”Guguță”. Dînsa a mai spus că Georgeta Voinovan și-a exprimat dorința ca manualul său, ”Abecedar pentru cei mici”, să ocupe un loc special în biblioteca fiecărui copil de la grădinița ”Guguță”.
Interpreta a lăsat şi un mesaj în Cartea de impresii: „Cele mai sincere urări de bine, prosperare și creștere continuă pentru frumosul colectiv de pedagogi și copii de la Grădinița ”Guguță”. Aveți niște oameni minunați, grupele au denumiri absolut deosebite, ceea ce înseamnă că sufletul și creativitatea sînt la loc de cinste. Deci, aveți un viitor frumos. Cu mult drag, Georgeta Voinovan”.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *