Călăraşii au venit la „Expresul”

Lucia BacaluÎn zi de sărbătoare pentru „Expresul”, călărăşenii ne-au oferit o adevărată surpriză. Începînd cu numărul din această săptămînă, toţi cei ce s-au abonat şi au primit pînă mai ieri ziarul local „Călăraşii” vor avea în casele lor o nouă publicaţie  – „Expresul”. Astfel, marea familie a cititorilor noştri a crescut considerabil.
Printr-o decizie a Consiliului raional Călăraşi, publicaţia periodică „Călăraşii” şi-a încheiat activitatea. Pentru că „Expresul” este unciul ziar în care se regăsesc, în permanenţă,  ştiri despre raionul Călăraşi şi oamenii săi, acesta va veni, de acum înainte, în casele a sute şi – de ce nu? – mii de călărăşeni. Este păcat ca oamenii din partea locului să nu cunoască despre cele bune şi rele, întîmplate la ei acasă.
În plus, de ce să nu ştii ce mai fac şi vecinii: cei din Ungheni şi Nisporeni? Numai în comparaţie poţi să-ți dai seama cu adevărat cît de mari sînt realizările administraţiei publice locale, ale societăţii publice sau ale unor oameni luaţi în parte.
La Călăraşi vom avea şi o subredacţie – toate datele despre aceasta le aflaţi din caseta redacţională, amplasată în ultima pagină. Deja am încheiat un contract cu Centrul de Poştă din Călăraşi, astfel că, începînd cu anul viitor, călărăşenii dornici de a cunoaşte cît mai multe despre regiunea în care locuiesc vor plăti mult mai puţin pentru un abonament – doar şapte lei pe lună. Este preţul comun pentru toate cele trei raioane unde sîntem prezenţi masiv şi foarte vizibil.
Deci, nu ezitaţi: mergeţi chiar acum la poştă şi perfectaţi-vă abonamentul pentru anul viitor.
Ne vom strădui să oferim tuturor celor care ne citesc cît mai multe surprize plăcute, cît mai multe reportaje şi interviuri interesante, cît mai multe informaţii utile.
E o nouă etapă în dezvoltarea ziarului nostru. Pregătim, pentru la anul, noi proiecte care se vor axa atît pe raionul Ungheni, unde avem sediul, cît şi pe celelalte două care ne sînt foarte dragi: Nisporeni şi Călăraşi.  Într-un ceas bun!
Deocamdată, invităm toţi unghenenii la o expoziţie de fotografii cu genericul „Expresul în acţiune”, vernisată în sala de expoziţii a Bibliotecii „Dimitrie Cantemir”. Anterior, la începutul lunii octombrie, aceeaşi expoziţie a fost vernisată la Nisporeni. La începtul lunii decembrie, vom veni la Călăraşi. Vă asigurăm, aveţi ce vedea! Şi-i mulţumim celei care ne-a ajutat să realizăm acest proiect – Nina Gorincioi-Cadoppi, buna noastră prietenă din Italia.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *