VIDEO | Situația tensionată continuă la Spitalul Raional Ungheni, după accidentul de la Morenii Noi

spitalul raional Ungheni
Captură: jurnaltv.md

La patru zile după cumplitul accident de la Morenii Noi, două femei continuă să se afle în stare extrem de gravă. Lupta cu moartea se dă la spitalul din Ungheni, unde au rămas internate majoritatea victimelor. Printre cele două paciente se numără o profesoară în vârstă de 42 de ani. Ea a rămas fără un ochi şi are jumătate de faţă desfigurată. Opt dintre răniţi, printre care cinci copii, sunt îngrijiţi de medicii din capitală.
Tensiune maximă se înregistrează la spitalul raional din Ungheni. Acolo medicii luptă din răsputeri pentru a salva vieţile a două femei internate la Reanimare.
La Centrul Mamei şi Copilului din capitală rămân internaţi cinci minori, printre care şi fiica primarului care şi-a pierdut viaţa în accident. Ea a fost transferată din Reanimare în secţia Traumatologie, cu fracturi la bazin. Au fost transferaţi şi doi fraţi care au rămas fără bunică. Din fericire, starea lor se îmbunătăţeşte. Două fetiţe rămân în secţia Reanimare. Alţi trei pacienţi maturi sunt internaţi la spitalul de Urgenţă. Precizăm că în urma acidentului de joi, din raionul Ungheni, au murit 11 persoane. Victimele au fost înmormântate sâmbătă şi duminică. Poliţia nu a stabilit deocamdată cauza exactă a producerii accidentului, dar nu exclude că de vină ar fi fost şoferul. Conducătorul autocarului s-a stins în drum spre spital.

Sursa: jurnaltv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *